Cazare

Cazare Casute CSB

La doar cateva minute de complexul balnear Baile Figa, situate in satul de vacanta, casutele CSB va ofera solutia perfecta pentru un sejur linistit, de care te poti bucura din plin.

 

Utilate complet cu baie si dus propriu, TV led, frigider si spatii special amenajate pentru servirea mesei, casutele dispun de confortul de care ai nevoie. Patul matrimonial, linistea, curatenia si privelistea casutelor iti ofera oaza de relaxare, perfecta  pentru tine, de care poti profita fara costuri prea mari.

Te asteptam sa te bucuri din plin de zilele de vara insorite.

Cazare casute in satul de vacanta Baile Figa

Galerie foto Baile Figa

Casute si Cabane Baile Figa de Inchiriat

Cazare Baile Figa

Complexul balnear Baile Figa ofera posibilitatea unui sejur plin de relaxare, locul perfect atat pentru tine cat si pentru cei dragi. Baile termale, centrul sportiv, strand-ul si un aqua land impresionant sunt doar cateva din atractiile complexului, construit pe o suprafata de 15 hectare intr-o peisagistica rar intalnita in zilele noastre.

 

Noi, CSB va punem la dispozitie cazare in cabane si casute pozitionate strategic la doar 20 metri distanta de statiune, astfel vei uita de grija transportului oferindu-ti posibilitatea sa te bucuri din plin de vacanta.